Taxi Kortrijk. Airport service, koerierdiensten, binnen- en buitenland...Taxi Cruise uit Kortrijk (West-Vlaanderen) is een jong en dynamisch taxibedrijf met een stipte en correcte bediening tegen interessant tarief. We bedienen naast Kortrijk tevens alle rand- en deelgemeenten zoals  Wevelgem, Wevelgem airport, Kuurne, Harelbeke, Zwevegem, Heule, Bissegem, Aalbeke, Rollegem, Bellegem, Kooigem, Sint-Denijs, Deerlijk, Waregem & regio Roeselare.

Taxi Cruise verzorgt zowel privé als zakelijke verplaatsingen; zowel occasionele als terugkerende opdrachten; zowel korte, middellange als lange afstanden.

 

In het algemeen is de taxi is  een makkelijk vervoermiddel dat bovendien veilig, stipt en in een aantal gevallen bijzonder efficiënt is.Pas sinds de laatste decennia is het begrip "taxi" echt ingeburgerd  in Belgie. In een aantal landen  weliswaar is de taxi reeds lang een heus  fenomeen. Kijk maar naar de "black-cab" in Engeland die onmiddellijk wordt geassocieerd met de rode dubbeldekkers in de straten van Londen en met een boegbeeld zoals de Big Ben.
 
Tenslotte kan men stellen dat de Taxi een beetje een sociaal evenement is met de mogelijkheid tot een gezellig gesprek tijdens de rit. Daarom is en blijft de Taxi een actuele en populaire vorm van vervoer. Tenslotte  is de taxi  altijd een beetje reizen op een veilige manier. En er zijn altijd wel eens onverwachte of moeilijke omstandigheden. We staan op die momenten voor u klaar: stiptheid, veiligheid, maximaal comfort en een vleugje elegantie zijn onze kenmerken: dat ondervindt u wel.

 

Ook voor luchthavenvervoer kunt u bij ons terecht. Bekijk zeker eens onze scherpe prijzen of contacteer ons voor meer informatie!